3.6 / 5.0 Best Sports Betting! Bezoek

betFIRST

Kijk je favoriete sporten Live!

  • betFIRST TV
  • Odds Power Up
  • Breed aanbod
  • Live Wedden
betFIRST.be Sportweddenschappen

Sinds het hele begin behoort betFIRST tot de TOPsites voor online sportweddenschappen! Dankzij hun team van sport experts bieden zij jou de leukste sportweddenschappen aan met uiterst scherpe noteringen.

betFIRST pakt regelmatig uit met leuke promoties!

Kortweg: betFIRST, een online bookmaker met de beste sportweddenschappen, mooie promoties en een top klantendienst die 24/7 voor je klaar staat!

Sports Betting: Hoe?

Op de website van betFIRST kan je makkelijk en snel ontdekken hoe je je eerste weddenschap kan plaatsen. Wij overlopen al even de 3 verschillende types sportweddenschappen:

Enkelvoudige Sportweddenschappen

De enkelvoudige sportweddenschap is de eenvoudigste manier van sport wedden. Je plaats hiermee een pronostiek voor één sportevenement waarbij je simpelweg voorspelt welk team of speler zal winnen of een gelijkspel.

Berekening van de mogelijke winst: je inzet vermenigvuldigen met de notering van je weddenschap.

Voorbeeld:
Bij de wedstrijd België – Algerije staat er de notering 1.47 voor België, 4.10 voor een gelijkspel en 8.00 voor Algerije.
Kies je nu om €10 te plaatsen, dan zijn je mogelijke winsten €14,7 voor België, €41,00 bij een gelijkspel en €80,00 indien Algerije wint.

Gecombineerde weddenschappen

Sport Wedden bij betFIRST.be

Wanneer je meerdere enkelvoudige weddenschappen gaat samen plaatsen en linken op je wedticket, verkrijg je een gecombineerde weddenschap. Dit betekent dat je voor verschillende wedstrijden de uitkom zal voorspellen en dat je je inzet plaatst op het totaal van deze voorspellingen. Dit betekent dat je enkel zal winnen indien al je voorspellingen correct blijken. De winstmarges liggen hier natuurlijk ook wat hoger.

Berekening van de mogelijke winst: je inzet vermenigvuldigen met de vermenigvuldiging van de verschillende noteringen van al je weddenschappen.

Voorbeeld:
Stel dat je 3 maal op de Rode Duivels inzet tijdens de 3 groepswedstrijden tijdens het WK in Brazilië. Bijhorende noteringen op betFIRST zijn: 1.47 , 2.30 en 1.70.
Je gecombineerde notering is dus 1.47 x 2.30 x 1.70 = 5.75
Zet je €20 in op deze weddenschap dan is je mogelijke winst €20 x 5,75 = €114,95

Systeem Sport Wedden

Bij het systeem sport wedden plaats je eigenlijk een gecombineerde weddenschap, maar niet al je voorspellingen moeten uitkomen opdat je zou winnen. Je zal dus kunnen kiezen hoeveel van je voorspellingen correct moeten zijn opdat je volledige weddenschap wint.

Berekening van de mogelijke winst: Je inzet vermenigvuldigen met de vermenigvuldiging van de verschillende noteringen van je correcte pronostieken.

Voorbeeld:
Nemen we opnieuw het voorbeeld van de 3 groepswedstrijden van de Rode Duivels, maar blijkt nu dat ze de derde wedstrijd verliezen, dan zijn de winnende noteringen 1.47 en 2.30.
Je gecombineerde notering is dus 1.47 x 2.30 = 3.38
Je inzet van €20 geeft je dan een mooie winst van €20 x 3.38 = €67,62

betFIRST Bookmaker

Live Betting

Live Betting betFIRST.be

Live Betting betekent dat je inzet op een wedstrijd terwijl deze plaatsvindt. Zo kan je bijvoorbeeld tijdens een tenniswedstrijd inzetten op wie de eerste set zal binnen halen terwijl ze deze set nog aan het spelen zijn. Of kan je bijvoorbeeld voorspellen dat beide ploegen zullen scoren tijdens de eerste helft van een voetbalwedstrijd. Er zijn honderden mogelijkheden!

betFIRST biedt je elke dag tientallen weddenschappen Live aan! Je vindt het volledige overzicht door op de site van betFIRSt bovenaan te klikken op “Live” of door in de linker kolom je sport te kiezen uit de “Live Evenementen“.

Veilig en betrouwbaar Wedden op Sport

betFIRST doet er alles aan om z’n spelers een eerlijke, transparante en veilige spelervaring aan te bieden. Zij verkregen hun F+ licentie voor online sportweddenschappen van de Belgische Kansspelcommissie waardoor zij 100% legaal zijn in België.

Jouw persoonlijke en financiële informatie worden volledig beveiligd en hun vertrouwelijkheidsbeleid zorgt voor een snelle en veilige uitbetalingen van je winsten.

betFIRST beschikt tevens over een deskundig team van medewerkers op de klantendienst. Zijn staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om je te helpen met al je vragen. De klantendienst van betFIRST.be is bereikbaar via e-mail, telefoon, fax en zelfs per post.

Sport Wedden op betFIRST.be

betFIRST biedt je weddenschappen aan uit zo’n 20-tal verschillende sporttakken!

Uiteraard kan je er sport wedden op voetbal. Het blijft de populairste sport in België en zeker met het WK in Brazilië bieden zij de leukste sportweddenschappen aan. Maar tijdens het seizoen kan je ook gaan wedden op Champions League, Jupiler Pro League, Europa League en zo verder!

Daarnaast kan je bij betFIRST ook wedden op tennis, basketbal, formule 1, volleybal, baseball, wielrennen, golf, …

betFIRST Bookmaker

Ontdek de beste Online Bookmakers :