Black Friday op Unibet!

De term “Black Friday” is officieel overgewaaid naar ons land. In de Verenigde Staten vindt Black Friday traditioneel de dag na Thanksgiving plaats. Op die dag hebben de meeste werknemers vrij en bieden winkeliers uitzonderlijke promoties aan.
Black Friday Unibet

Dat is exact wat Unibet vandaag ook doet. Unibet biedt, enkel en alleen op 27 november, verhoogde quoteringen aan op 12 topwedstrijden. Je kan vandaag tot 23u59 via deze Unibet link automatisch gebruik maken van deze promotie!

Het uitzonderlijke aan deze promotie is dat Unibet de quoteringen voor de favorieten verhoogd heeft. Hierdoor heb jij als speler een nog grotere winstkans!

 

We geven je graag een overzicht mee van de meest interessante wedstrijden die opgenomen zijn in de Black Friday promotie:

In België krijgt Club Brugge een verhoogde quotering voor hun wedstrijd tegen KV Mechelen. In augustus wist Blauw-Zwart het team van Aleksandar Jankovic nog te verslaan met klinkende 3-0 cijfers. Graait Club de drie punten mee uit Mechelen? Dan levert dat je een quotering van x2,35 op.

Ook in de Premier League zijn er gouden zaken te doen. Zo krijgt Chelsea een quotering van maar liefst x3,9 voor een overwinning op het White Heart Lane van Tottenham. Na de 0-4 overwinning van Chelsea in de UEFA Champions League tegen Macabi Tel Aviv lijken de troepen van José Mourinho alvast volledig klaar voor de clash tegen hun stadsrivaal.
Daarnaast lijkt de verhoogde quotering voor Arsenal tegen het bescheiden Norwich ook een spreekwoordelijke binnenkopper. Arsenal staat vierde in de stand, terwijl Norwich met z’n 16e plaats moet opletten voor een mogelijke degradatie. Vorig jaar klopten The Gunners Norwich eenvoudig met 2-0. Een overwinning voor Arsenal levert je een quotering van x2,1 op.

Wij vullen dit lijstje graag aan met één wedstrijd uit de Bundesliga. Voor een thuisoverwinning van Bayern München tegen Hertha Berlijn (momenteel vierde in de stand) krijg je een quotering van x1,35. Waarom je deze overwinning aan je combi-weddenschap moet toevoegen? Er zijn nog enkele zekerheden in het leven, en een thuisoverwinning voor Bayern München is er daar een van.

Ga je dus voor “logische” overwinningen van Club Brugge, Arsenal en Bayern München met als klein gokje een overwinning van Chelsea op Tottenham? Dan kan een inzet van €10 je het mooie bedrag van €260 opleveren (*)! Happy Black Friday!

(*) Let wel:Deze quoteringen zouden nog lichtjes kunnen wijzigen.

 

 

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.