Easy money te verdienen in El Clásico met betFIRST ?

De enige echte Clasico in het Europese voetbal vindt dit weekend plaats. Neen, we hebben het niet over het Nederlandse kleine broertje Ajax-Feyenoord of de Belgische klassieker tussen Club Brugge en Sporting Anderlecht. We hebben het over dé Super Clasico: Real Madrid-FC Barcelona. Oftewel een team van 717 miljoen euro versus z’n evenknie ter waarde van 591 miljoen euro.
Van de laatste vijf confrontaties in Bernabeu tussen de Koninklijke en Barça wisten de Blaugrana er slechts 1 te winnen. Er was één constante bij al deze wedstrijden: Spektakel! Er viel een gemiddelde van 3,8 doelpunten per wedstrijd te noteren. Ter vergelijking, een Sporting Anderlecht supporter moet het dit seizoen stellen met  een gemiddelde van 2,3 doelpunten per wedstrijd.
Leuk weetje: Het is maar liefst 19 wedstrijden geleden dat een van beide teams de nul wist te houden in de Super Clasico. Dat is uiteraard niet verwonderlijk als je beide spitsenlinies even opsomt. Messi, Neymar, Suarez, Ronaldo, Benzema, Bale. Wat een weelde!

El Clasico Betfirst promotieNet daarom lijkt de nieuwste promotie van betFIRST zo’n easy money. BetFIRST betaalt je inzet tot €50 terug als een van volgende scenario’s zich voordoet:
– Indien Luis Suarez en Gareth Bale scoren.
Indien er meer dan 3 doelpunten gescoord worden tijdens de wedstrijd.
– Indien er een rode kaart wordt gegeven tijdens de wedstrijd.
Om volledig van deze promotie gebruik te maken, dien je €25 voor de wedstrijd en €25 tijdens de wedstrijd (LIVE) in te zetten. Inden je nog geen account hebt, kan je hier een betFIRST account aanmaken.

De aftrap in El Clasico wordt op zaterdag 21 november om 18u15 gegeven. Je kan de match gratis en live volgen via de betFIRST livestream.

Vamos!

 

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.