Gouden Robert Lewandowski

Robert Lewandowski, de Poolse aanvaller van Bayern München, zal zich de datum 22 september 2015 nog lang herinneren. Dat is namelijk de dag waarop hij een waanzinnig Duits record heeft gevestigd. Op die dag legde Lewandowski er maar liefst VIJF in het mandje. Straf zeg je? Wat vind je er dan van dat Lewandowski dit in minder dan negen minuten heeft geklaard? En daarenboven dat de tegenstander in kwestie het sterke Wolfburg was. Inderdaad, waanzinnig!

Ergens in België loopt er iemand rond die Lewandowski wel kan kussen. Deze persoon heeft op Tipico namelijk een bedrag van € 13.162,50 gewonnen met een inzet van amper € 10. Hieronder kan je het wedstrookje terugvinden. Voornamelijk de Halftime/Fulltime weddenschap op Bayern München – Wolfsburg bracht hem met een quotering van x27 een mooie winst op.
Bij een Halftime/Fulltime weddenschap voorspel je de uitkomst tijdens de rust tesamen met de uiteindelijke eindstand van de wedstrijd. De X:2 weddenschap op Ingolstadt-Hamburg was dus correct, aangezien de ruststand in deze partij 0-0 was en Hamburg de wedstrijd uiteindelijk met 0-1 heeft gewonnen.
Halftime/Fulltime weddenschappen zijn leuke manieren om hogere quoteringen te krijgen. Deze hogere quoteringen kunnen voor een superwinst zorgen (of wat vind je zelf van € 13.000?).

Tipico weddenschap

De negende speeldag van de Jupiler Pro League is misschien wel de ideale gelegenheid om dit type sport weddenschappen eens uit te proberen. Op zondag 27/9 om 20u speelt Racing Genk in West-Vlaanderen tegen KV Kortrijk. De Kerels uit Kortrijk hebben dit seizoen in het eigen Guldensporenstadion slechts 1 goal geïncasseerd. Denk je dat Racing Genk in Kortijk zal overwinnen, en dat ze pas in de tweede helft de weg naar doel zullen vinden? Dan kan je een mooie winst maken met een Halftime/Fulltime X:2 weddenschap!

Maak nu op Tipico.be een account aan en wed bij een van onze favoriete online bookmakers.

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.