Openingsspeeldag Jupiler Pro League start op 24/07

De Eerste speeldag van de Jupiler Pro League wordt vrijdag 24/07 om 20u30 afgetrapt door promovendus Sint-Tuiden en bekerwinnaar Club Brugge. Is Club uit op wraak na de recent verloren Supercup finale (1-0) tegen AA Gent ? Dan zullen ze vrijdag op het kunstgras van Stayen vol aan de bak moeten. Van de 37 vorige onderlinge confrontaties op Stayen, wist Club er namelijk slechts 11 te winnen. De laatste wedstrijd tussen de Kanaries en Blauw-Zwart vond plaats in 2011 en eindigde op een spectaculaire 3-3. Deze wedstrijd werd, net zoals nu vrijdag, gefloten door scheidsrechter Sébastien Delferière.

Op zaterdag 25/07 mag de tweede nieuwkomer in de Jupiler Pro League aantreden. Om 20u mag Oud-Heverlee Leuven naar z’n eerste driepunter op zoek gaan in de Genkse Cristal Arena. Iets vroeger op de dag, om 18u, vindt de klepper van de speeldag plaats tussen Play Off 1-ploegen Kortrijk en Standard.

Landskampioen Gent mag het in z’n eerste partij van de openingsspeeldag opnemen tegen de Kemphanen van KVC Westerlo. Deze wedstrijd wordt op zondag 26/07 om 14u30 afgetrapt in ’t Kuipje van Westerlo.

Sportweddenschap Betfirst jackpot

Kan jij probleemloos de winnaars van deze wedstrijden voorspellen ? Doe dan nu mee aan de Jackpot op Betfirst. Met een inzet van slechts € 1 kan je dejackpot van maar liefst € 500 winnen! Deelnemen doe je op betFIRST.be!

 

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.