Succesvol sport wedden met de Lucky Combi promotie

Bij sport weddenschappen is het zo dat er maar een klein aantal gelukkigen zijn die er écht veel geld mee verdienen. Natuurlijk wilt iedereen een mooie cent verdienen aan zijn online sport weddenschappen, maar dan moet je er wel iets voor willen doen. Wij leggen je met plezier uit wat je er exact voor moet doen.

Het belangrijkste bij sport weddenschappen is om alle wedstrijden te analyseren. Je moet op zoek gaan naar wedstrijden waarvoor je een goede reden kan bedenken om een weddenschap te plaatsen. Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee dient te houden:

1) Huidige vorm van beide teams: Zitten beide teams in een goede, of net een mindere, periode?
2) Historiek: Wat waren de resultaten van de laatste 5 ontmoetingen tussen beide teams? Je ziet heel vaak dat een topteam enkele zogenaamde “zwarte beesten” heeft. Dit zijn op papier mindere teams waar het topteam het jaar na jaar moeilijk tegen heeft.
3) Transfers: Zijn er nieuwe spelers aangetrokken? Zullen deze nieuwe spelers het verschil kunnen maken? Dit kan zowel in positieve als in negatieve zin!
4) Geblesseerden: Een topteam waarvan de 5 beste spelers geblesseerd zijn, heeft nog wel de naam en het imago van een topteam, maar in werkelijkheid zijn ze allicht slechts een middenklasser. Dit biedt goede mogelijkheden om tegen het topteam in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan FC Barcelona waarin Messi en Iniesta geblesseerd zijn. Als Barcelona zonder Messi en Iniesta tegen Valencia speelt, zullen ze het véél moeilijker hebben. Langs de andere kant houden bookmakers hier bijna geen rekening mee in hun quoteringen, waardoor je voor Valancia nog steeds een hoge quotering krijgt (x3 of x4). Dit maakt een inzet op winst voor Valencia een pak aantrekkelijker.

Lucky Combi BetfirstTen tweede is het belangrijk om de sport weddenschappen markt op te volgen en steeds van de beste promoties gebruik te maken. Daar willen wij van www.online-sportweddenschappen.be u bij helpen.
Deze week hebben wij voor u de Lucky Combi promotie van Betfirst geselecteerd.
Allereerst kies je 5 wedstrijden waar je een sport weddenschap op wilt plaatsen. Je kiest vervolgens het resultaat. Een overwinning voor de thuisploeg, een overwinning voor de uitploeg, of een gelijkspel. Hou hierbij zeker rekening met de 4 bovenstaande tips!
Daarna plaats je een sport weddenschap van minimum €5 en maximum €20 via deze Betfirst link. Heb je alle 5 wedstrijden correct voorspeld? Proficiat! Je wint allicht een zeer mooi bedrag!
Heb je 1 wedstrijd fout? Geen probleem! Stuur binnen 7 dagen een mailtje naar support@betfirst.be met als onderwerp “Lucky Combi” en het nummer van jouw weddenschap en je krijgt je inzet gewoon teruggestort!

Wij van www.online-sportweddenschappen.be houden ook wel van een gokje. Wij geven u graag onze voorspellingen voor deze speeldag mee:
OH Leuven – AA Gent : 2
Charleroi – Oostende : 2
KV Mechelen – Waasland Beveren : 1
Westerlo – Club Brugge : 2
Anderlecht – Moeskroen : 1

 

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.