These are the Champions!

De UEFA Champions League… Eindelijk! 3 maanden, 1 week en 2 dagen hebben we er op moeten wachten. Zo lang is het geleden dat FC Barcelona met 1-3 wist te winnen van Juventus. De 75.000 toeschouwers in het Olympiastadion in Berlijn waren getuige van een spectaculaire finale tussen de Spaanse en de Italiaanse nummer één.

De openingsspeeldag van de UEFA Champions League is alvast veelbelovend. De onbetwiste klepper van de eerste speeldag is het duel tussen de eerste in de Premier League, Manchester City, en de vice-winnaar van vorig jaar, Juventus. De Oude Dame heeft met een povere één op negen z’n start in de Italiaanse competitie volledig gemist en zal dus alles op alles moeten zetten tegen City in de UEFA Champions League.
Verder zullen onze noorderburen voornamelijk uitkijken naar het duel tussen PSV Eindhoven en Manchester United, het team dat Club Brugge meedogenloos uit de UEFA Champions League knikkerde. Zal Memphis Depay zijn klasse tonen tegen z’n ex-ploeg? Of zal PSV zijn sterke thuisreputatie alle eer aandoen?
Op woensdag 16/9 zullen alle Buffalo’s op het puntje van hun stoel zitten. Dan speelt AA Gent namelijk zijn eerste UEFA Champions League groepswedstrijd sinds..Wel, ooit! Gent neemt het op tegen de Franse vice-landskampioen Olympique Lyon. Winnen de Buffalo’s hun eerste Champions League wedstrijd op wilskracht? Of zal de klasse van Lyon-spelers zoals Valbuena, Lacazette en Nabil Fekir bovendrijven?

Champions League Manchester City JuventusVoor deze eerste speeldag van de UEFA Champions League biedt Ladbrokes tijdelijk een “Verhoogde Quotering”-promotie aan. Zo bieden ze op de wedstrijd Manchester City-Juventus een verhoogde quotering aan van x2,5. Denk je bijvoorbeeld dat Manchester City, PSV en Gent hun thuiswedstrijd zullen winnen? Dan kan je met een inzet van € 10 een bedrag van € 284 winnen. Succes!

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.