Voorspel de Jupiler Pro League kampioen

Op Tipico kan je nu reeds voorspellen wie dit voetbalseizoen kampioen zal worden in de Jupiler Pro League. Wij geven u graag enkele wedtips mee :

1) Racing Genk
Racing Genk lijkt na de komst van spits Igor de Camargo herboren met beter voetbal en een duidelijke 3-1 overwinning tegen OH Leuven. De laatste kampioenentitel van Racing dateert intussen van het seizoen 2010-2011. De Limburgers zijn erop gebrand om na drie mindere seizoenen opnieuw volop mee te doen voor de overwinning in Play-off 1. Recent aangeworven toptrainer Peter Maes en kersvers aangetrokken toptalent Enes ünal uit Turkije, zullen hiervoor moeten zorgen. Indien je op Tipico een inzet van 10 euro plaatst op Racing Genk, kan je hiermee 120 euro winnen!

2) KV Oostende
Na 1 speeldag staat KV Oostende op kop in de Jupiler Pro League. De club van zakenman Marc Coucke heeft alleszins hoge ambities. Zo hebben ze succestrainer Yves Vanderhaeghe bij Kortrijk weggeplukt en hebben ze enkele zeer sterke spelers kunnen strikken. Zo hebben ze Jopseph Akpala (ex-Brugge en ex-Werder Bremen) en Godwin Saviour kunnen binnenhalen. Saviour is in België tot nog toe tamelijk onbekend, maar als je weet dat hij op het WK U20 in Nieuw-Zeeland Moses Simon (Gent) uit de selectie heeft gehouden, dan weet je dat dit een echt goudhaantje is. Denk je dat Oostende kans maakt op het kampioenschap ? Dan kan je met een inzet van 10 euro maar liefst 500 euro winnen!

3) Sint Truiden
Indien u wel van een gokje houdt, geven wij u graag Sint Truiden als tip mee. Tipico geeft een quotering van maar liefst x500 voor Sint Truiden! Een inzet van 10 euro levert je het waanzinnige bedrag van 5000 euro op.
Natuurlijk blijft Sint Truiden een enorme underdog voor het kampioenschap, al hebben we de eerste speeldag gezien dat STVV thuis iederéén aankan, zelfs Club Brugge!

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.