Week van de waarheid voor Club en Sporting

Het zijn hoogdagen voor fans van Club Brugge en Sporting Anderlecht. Beide ploegen spelen deze week twee wedstrijden die bepalend zullen zijn voor het al dan niet slagen van hun seizoen. Op donderdag treden beide ploegen aan in de UEFA Europa League en op zondag nemen ze het tegen elkaar op. Het Constant van den Stock-stadion vormt dan het strijdtoneel voor dé Classico van België.

Michel Preud’Homme en Besnik Hasi zullen alvast hopen dat hun teams evenveel vechtlust en wilskracht aan de dag leggen als AA Gent. La Gantoise verloor dinsdag na een meer dan degelijke partij met nipte 2-1 cijfers op het veld van Valencia. Als Club en Sporting op donderdag dezelfde grinta kunnen tonen tegen respectievelijk Legia Warschau en Tottenham, verwachten wij alvast niets minder dan een 6 op 6 voor de twee Belgische grootmatchen.
De motivatie van beide ploegen zal alleszins enorm zijn, na een rampzalige start én allerlaatste plaats voor zowel Club Brugge als Sporting Anderlecht. Een overwinning is absoluut nodig om kans te maken op Europees overwinteren.
Club Brugge - Sporting AnderlechtDé beste promotie voor deze speeldag in de UEFA Europa League kan je vinden op Ladbrokes. Ladbrokes geeft namelijk een verhoogde notering van maar liefst x5 (!!) als je €5 inzet op Club Brugge of Sporting Anderlecht. Deze verhoogde noteringen kunnen sport weddenschappen op lange termijn winstgevend maken. Denk je bijvoorbeeld dat Anderlecht vaker dan 1 keer op 5 (of 20% van hun wedstrijden) zou winnen tegen Tottenham? Dan kan je hier je inzet van €5 plaatsen en €25 winnen!

Onze tip? Gok op een overwinning van Club Brugge op Legia Warschau. Blauw-Zwart heeft vorig jaar voldoende bewezen dat ze buitenshuis sterke prestaties kunnen neerzetten. Daarnaast is het momenteel malaise bij het Poolse team en hebben ze vorige week hun trainer aan de kant geschoven.
Als Club inderdaad weet te winnen, heb je jouw €5 al in €25 weten om te zetten.
Heb je vervolgens echt zin in een gokje? Dan kan je deze €25 inzetten op een Brugse overwinning in Brussel. De quotering hiervoor bedraagt x3,8. Dat betekent dat je bij een dubbele Brugse overwinning maar liefst €95 kan verdienen met een inzet van amper €5.

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.