Win één van de 15 shirts van je favoriete ploeg

Speeldag 18 van de Jupiler Pro League loopt van 4 tot 6 december. Op vrijdag 4 december neemt AA Gent het voor de tweede keer in vier dagen thuis op tegen het Zulte Waregem van Francky Dury.
De enige Gentenaar die écht uitblonk tijdens deze wedstrijd, was doelman Matz Sels. Dat toont voornamelijk aan wat voor een straffe partij Essevee in de Ghelamco arena speelde.
Denk je dat Zulte Waregem de sleutel gevonden heeft om het Gentse blok te ontwrichten? Dan kan een sport weddenschap op deze wedstrijd je een leuke winst opbrengen. Winst voor Essevee levert je namelijk maar liefst 7 keer je inzet op!

Op zaterdag 5 december spelen OH Leuven en Westerlo een onvervalste degradatietopper. De respectievelijke nummers 15 en 16 nemen het op Den Dreef tegen elkaar op in een ware 6-puntenmatch. Winnen is voor beide teams een must. Het verliezende elftal neemt namelijk een flinke optie op de degradatie naar 2e klasse.
Kan kersvers trainer Bob Peeters z’n troepen volgens jou in eerste klasse houden? Een overwinning voor de Kemphanen levert je op Unibet net iets meer dan 4 keer je inzet op.

Shirt Racing GenkDe klepper van deze speeldag vinden we terug op zondag 6 december. Anderlecht maakt dan de aartsmoeilijke verplaatsing naar Racing Genk.
Anderlecht speelde in 2015 al 2 keer tegen Racing Genk en wist in die 180 minuten slechts één keer te scoren. Zullen de Brusselaars deze speeldag de weg richting goal wel vinden? Of gaan ze verder op hun mindere elan na het pijnlijke bekerverlies tegen Kortrijk en de gevleide zege tegen OH Leuven? Een weddenschap op een thuisoverwinning voor de Genkenaars zou je een mooie verdrievoudiging van je inzet opbrengen (quotering van x3,4).

Wil je geld verdienen met je online sport weddenschap, én tegelijkertijd een officieel shirt van je favoriete team scoren? Dan is Unibet de place to be voor deze speeldag.
Zij verloten 15 shirts onder alle deelnemers die een enkelvoudige weddenschap (1 wedstrijd) van minstens €10 plaatsen. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken op Unibet en je inschrijven voor de promotie.
De gelukkige winnaars worden op 7 december geloot en persoonlijk gecontacteerd. Bonne chance!

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.