Rode Duivels: Zweden – België: 0 – 2

De Rode Duivels mogen tevreden terugkijken op hun uitmatch in Zweden. Het machtsevenwicht helde duidelijk over in het voordeel van de Belgen en ze haalden dan ook de overwinning binnen met mooie goals van Lukaku en Hazard.

De eerste helft begonnen de Rode Duivels wat twijfelend, waardoor de Zweden heel wat balbezit behielden, maar echt gevaarlijk konden ze niet uithalen. Plots werd de bal vooruit gespeeld naar Lukaku die vanop zo’n 20m snoeihard uithaalde en scoorde voor de Belgen.

Na de rust kwamen de Zweden nog minder aan spel en zo konden de Belgen mooi opbouwen. De Zweden dreigden eenmaal met een bal tegen het kader maar voor de rest hebben we weinig van hen gezien. Eden Hazard speelde een mindere match, maar rond het uur participeerde hij aan een mooie combinatie en schoof de 0-2 langs de keeper binnen.

Niet bepaald een historische wedstrijd, maar al bij al toch een mooie overwinning van de Rode Duivels die nogmaals tonen dat ze klaar zijn voor het WK in Brazilië!