Tour de France gaat van start

De Tour de France passeerde deze week in België, en we hebben het geweten. De mooiste wielerronde ter wereld bracht tienduizenden enthousiaste toeschouwers op de been langs onze Belgische wegen.

In 2014 was het de Italiaan Vincenzo Nibali die oppermachtig was in de Tour de France. Zo mocht hij in maar liefst 19 van de 21 ritten met de prestigieuze gele trui starten. Hij beëindigde de Tour met een zeer comfortabele voorsprong van 7 minuten en 37 seconden op zijn eerste achtervolger, Jean-Christophe Péraud. Sterker nog, het is sinds Jan Ullrich in 1997 geleden dat er iemand nog een kloof van meer dan 7,5 minuten kon slaan met de vice-winnaar.

Online Sportweddenschappen - Tipico.be

Denk je dat Nibali z’n straffe prestatie van vorig jaar in de komende weken kan bevestigen ? Maak dan nu op Tipico gebruik van een leuke 100% welkomstbonus. Als Nibali de Tour de France dit jaar voor de 2de keer op rij op z’n naam schrijft, krijg je namelijk zeven keer je inzet terug. Als je €10 inzet, verdubbelt Tipico deze tot €20. Bij winst van Nibali ontvang je dus €140! Dat kan via deze link.

Dat de beste moge winnen !

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.