Unibet geeft je je geld terug als de Rode Duivels niet scoren

Onze nationale trots, de Rode Duivels, nemen het zondagavond 6 september omstreeks 20u45

op tegen het dappere Cyprus. Hazard en de zijnen kunnen zondag een gigantische stap zetten richting het EK Voetbal dat in 2016 zal plaatsvinden in Frankrijk.
MAAR dan zal er wel gescoord moeten worden in het New GSP Stadium in Nicosia. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, vraag dat maar aan de troepen van Gareth Bale. Zij wisten woensdag wel te winnen in Wales, al was dat met de hakken over de sloot, dankzij een late treffer van Bale.
Hopelijk vinden onze Rode Duivels opnieuw met gemak de weg naar de goal. Indien dit niet het geval zou zijn, biedt Unibet momenteel een leuke promotie aan. Als onze Belgen niet weten te scoren, krijg je namelijk €10 terugbetaald! De enige vereiste is dat je een weddenschap van minimum €10 moet plaatsen. Dubbele kans weddenschappen tellen niet mee voor deze promotie. Je kan dus enkel op een overwinning voor een van beide ploegen, of een gelijkspel wedden.
De vorige wedstrijd tussen de Rode Duivels en de Cyprioten eindigde op een klinkende 5-0 overwinning voor de Rode Duivels. Denk je dat de Rode Duivels opnieuw met minstens 4 doelpunten verschil zullen winnen? Dan geeft Unibet je een quotering van x16 ! Een weddenschap van €10 levert je bij winst maar liefst €160 op. Als de Rode Duivels het zouden nalaten om te scoren, geeft Unibet je je inzet met veel plezier terug.
Om deel te nemen aan deze promotie kan je via deze Unibet link een account aanmaken en de promotie aanvaarden. Waar is da feestje? In Cyprus is da feestje!

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.