Verzekeren Rode Duivels tegen Andorra hun plekje op het EK?

Andorra. Een dwergstaat van 482km² met amper 100.000 inwoners. Meer staat er niet in de weg tussen onze Rode Duivels en het Europees Kampioenschap van 2016 in Frankrijk.
De voetbalbond van Andorra werd in 1994 opgericht. Sindsdien heeft het land zich nog voor geen enkele EK of WK eindronde kunnen kwalificeren. Echt verwonderlijk is dat niet te noemen, aangezien hun beste spits slechts twee keer de weg naar het doel wist te vinden in een totaal van 65 wedstrijden.
Er is werkelijk niemand die aan de EK kwalificatie van de Belgen twijfelt. Ook de statistieken spreken in Belgisch voordeel. België heeft tot nog toe al z’n wedstrijden tegen Andorra gewonnen. Sterker nog, Andorra heeft nog nooit tegen België kunnen scoren!

Betekent dat dat we zaterdag 10/10 om 20u45 een walk-over inclusief doelpuntenfestijn zullen aanschouwen? Dat zal je niemand van de Belgische entourage horen zeggen. Onderschatting in voetbal is namelijk zeer gevaarlijk. Vraag dat maar aan Groep A-koploper Wales. Zij gingen bijna met de billen bloot in Andorra. Een goal in de 89e minuut van -wie anders dan- Gareth Bale bezorgde Wales in extremis een erg zuinige 1-2 overwinning.

Wat is er leuker dan op een zaterdagavond met een pintje in de hand naar ons nationale elftal te kijken? Wel… Op een zaterdagavond met een pintje in de hand voetbal kijken én er nog iets mee verdienen!
Unibet lijkt ons dit weekend alvast de beste keuze om dit te bereiken. Unibet biedt namelijk een €5 moneyback promotie, speciaal voor de wedstrijd Andorra-België.

Hoe deelnemen aan deze promotie :
1) Maar hier een account aan op Unibet en schrijf je in voor de promotie.
2) Voorspel één van de doelpuntenmakers in de wedstrijd Andorra-België en plaats een weddenschap van minstens €10.
3) Je ontvangt op maandag 12/10 automatisch €5 speltegoed. Dit speltegoed kan je bijvoorbeeld gebruiken voor een sport weddenschap op dinsdag 13/10. Dan speelt België namelijk in het eigen Koning Boudewijnstadion tegen Israël.

Onze Tip voor deze promotie : Eden Hazard!
De Golden boy van Chelsea krijgt een quotering van x1,75 om te scoren. Als je een weddenschap van €10 plaatst, win je €17,5 en krijg je bovendien nog eens €5 extra uitbetaald op maandag.
Waarom Hazard zal scoren? Hij staat namelijk bijna altijd als eerste op het lijstje van penaltytrappers. Tegen Andorra zullen we België heel vaak in de 16 meter van Andorra zien opduiken, waardoor de kans op een penalty aanzienlijk stijgt!
Onthoud vooral: Bij sport weddenschappen is weten, winnen!

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.