Win 2 tickets voor een wedstrijd naar keuze op Unibet !

Unibet promotie gratis voetbaltickets

Unibet pakt tot 9 augustus uit met een zeer leuke promotie. Ze organiseren voor de derde speeldag van de Jupiler Pro League (7 aug – 9 aug) een exclusief Belgisch betting tornooi. In dit tornooi zijn er 20 prijzen te verdelen. Plaatsen 6 tot en met 20 ontvangen een volledig risicoloze weddenschap ter waarde van €10 of €20. De top 5 ontvangt 2 voetbaltickets voor een wedstrijd naar keuze op speeldag 8. Zo kan je dankzij Unibet eind september volledig gratis met een vriend naar bv. Gent-Standard, Oostende-Kortrijk of Charleroi-Anderlecht gaan kijken.

Om deel te nemen aan deze promotie, dien je allereerst een Unibet account aan te maken. Vervolgens klik je op de promotie “Belgisch betting toernooi” en schrijf je jezelf hier in. Alle weddenschappen die je vanaf nu maakt op Unibet, tellen mee voor het leaderboard van de promotie.

Op de derde speeldag van de Jupiler Pro League vinden er enkele interessante wedstrijden plaats. Vrijdag 07/08 neemt Zulte Waregem het in het Guldensporenstadion op tegen het Racing Genk van Peter Maes. De laatste ontmoeting tussen beide teams was een uiterst aangename partij met maar liefst 5 doelpunten, waarin Genk uiteindelijk in de slotfase via Okriashvili de partij kon beslissen en de 2-3 eindstand op het bord kon zetten.
De eerste (onverwachte) topper van het seizoen vindt plaats op zaterdag 8 augustus. STVV neemt het dan in het eigen Stayen op tegen het KV Oostende van Yves Vanderhaeghe. Een rechtstreekse strijd voor de eerste plaats.
Dé thriller van de speeldag vindt plaats op zondag 09/08 om 14u30. AA Gent maakt dan de aartsmoeilijke verplaatsing naar Anderlecht. De laatste 10 confrontaties in het Constant Vanden Stockstadion kon Gent slechts 1 keer winnen en 1 keer gelijk spelen. Alle overige wedstrijden werden gewonnen door Anderlecht. Ook het doelpuntensaldo tussen beide teams spreekt voor zich. 28 gescoorde doelpunten voor Paars-wit tegenover 11 voor Blauw-wit.
Denk je dat landskampioen Gent het tij kan keren en met de overwinning aan de haal zal gaan? Dan kan je nu op Unibet een weddenschap plaatsen met een quotering van x3,75.

Tagged With :

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.